Sweden Estates är Sveriges globala marknadsplats för bostäder och fastigheter som tillåter fastighetsmäklare att publicera annonser från sitt mäklarsystem.

Allmänt

Detta annonsvillkor gäller mellan Sweden Estates AB 559132-6193 och fastighetsmäklaren som publicerar annons till www.swedenestates.com. “Annons” innebär publicerad bostad eller fastighet till www.swedenestates.com.

Genom att publicera annonser till Sweden Estates AB www.swedenestates.com så godkänner fastighetsmäklaren dessa annonseringsvillkor.

 

Detta är tillåtet att annonsera

Bostäder och fastigheter såsom hus, fritidshus, lägenheter, gårdar, tomter och kommersiella fastigheter.

Publicering av annons

Publicering kan endast ske från fastighetsmäklarens mäklarsystem. Fastighetsmäklaren är själv ansvarig för den publicering man har gjort och ansvarar för att informationen på annonsen är korrekt. Om det skulle vara felaktig information på annonsen pga. tekniska problem skall detta rapporteras till Sweden Estates AB för att kunna få en rättelse av felaktighet. En publicerad annons finns oftast tillgänglig på www.swedenestates.com inom 20 minuter men ibland kan det även ta längre tid beroende på trafik och mängd data.

Rättigheter till publicerad annons

Sweden Estates AB äger rätt att använda och sprida data och information av publicerad annons. Exempel på spridning kan vara att använda annonsen i sociala medier eller andra marknadsföringskanaler i syfte till marknadsföring.

Borttagning av annons

Fastighetsmäklaren väljer själv när annonsen skall tas bort genom att avpublicera från sitt mäklarsystem. Från att mäklarsystemet har skickat information till www.swedenestates.com att annonsen skall avpubliceras så sker detta oftas inom 20 minuter men ibland kan det även ta längre tid beroende på trafik och mängd data.

Avgifter och kostnader

Annonskostnad på www.swedenestates.com utgår med 650SEK ex. moms. Sweden Estates AB fakturerar fastighetsmäklaren inom 5 arbetsdagar ifrån dess att annons blivit publicerad. Fastighetsmäklaren skall betala fakturan inom 30 dagar från fakturadatum.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 7.5 % per månad från förfallodagen, lagstadgat påminnelseavgift.

Fastighetsmäklarens ansvar

Varje fastighetsmäklare är ansvarig för publiceringen och den information som skrivs i annonsen om bostaden eller fastigheten. Det ligger på fastighetsmäklarens ansvar att kontrollera sin annons att den har korrekt information.

Sweden Estates AB ansvar

Om fel eller brister rapporteras till Sweden Estates AB skall dessa avhjälpas så snart som möjligt.

Sweden Estates AB är inte och kan inte bli ansvarig eller skadeståndsskyldig för en publicerad annons oavsett om den har felaktigheter. Eftersom fastighetsmäklaren själv har valt att annonsera på www.swedenestates.com och har ansvaret för sin annons och publicering så kan inte Sweden Estates AB ansvara för felaktigheter i publicerad annons.

Drift och underhåll på www.swedenestates.com

Vid underhåll av www.swedenestates.com kan driftstörningar förekomma och då även publicerade annonser vara otillgängliga.

Personuppgifter

Sweden Estates AB hanterar personuppgifter. Detta går att läsa mer om på: www.swedenestates.com/personal-data

Sammanfattning

Som publicerande fastighetsmäklare av annonser till Sweden Estates AB www.swedenestates.com och nyttjande av denna marknadsplats samtycker du med dessa annonseringsvillkor.

Scroll to top